Korte URL

Shortlink:

Gerelateerde media

Bekijk alle Plantronics NL Media

Contact

  • Lubbers & De Jong PR
  • Anke van Heerebeek
  • +31 (0)20 421 0565
  • anke@l-dj.nl
  • Skype: avanheerebeek

About Plantronics NL

Plantronics is marktleider in persoonlijke audiocommunicatie voor professionals en consumenten. Ze pionieren al vijftig jaar met nieuwe trends in de audiotechnologie en creëren innovatieve producten waardoor mensen eenvoudiger kunnen communiceren, van Unified Communication-oplossingen tot bluetooth-headsets. Plantronics biedt ongeëvenaarde geluidservaring en kwaliteit. Plantronics wordt gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 en is de eerste keuze voor luchtverkeersleiders, alarmnummers en de New York Stock Exchange.

Nieuwsfeiten

  • Plantronics is marktleider in persoonlijke audiocommunicatie voor professionals en consumenten.
  • Plantronics wordt gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 en is de eerste keuze voor luchtverkeersleiders, alarmnummers en de New York Stock Exchange.

Gerelateerde links

Plantronics NL

04 Apr 2012

Draadloos van muziek genieten met de nieuwe BackBeat GO

Hoofddorp, 4 april 2012 – Plantronics (NYSE: PLT) kondigt vandaag de kleinste en lichtste draadloze oordopjes-achtige hoofdtelefoon aan, de BackBeat GO. Met deze nieuwe hoofdtelefoon kan men – zonder het gedoe van een kabeltje – gemakkelijk gesprekken aannemen, naar muziek en podcasts luisteren en video’s bekijken in stereogeluid via een smartphone met bluetooth, tablet of mp3-speler.

De BackBeat GO biedt de ideale combinatie van stijl, eersteklas geluid, comfort en gemak voor de mobiele professional. De zeer compacte en lichtgewicht BackBeat GO met diep, rijk stereogeluid en geluidsreductie technologie voor betere geluidskwaliteit is ontworpen voor gebruik met smartphones, tablets en mp3-spelers en ideaal voor mobiele professionals en forenzen. Dankzij de eenvoudige bediening binnen handbereik kunnen gebruikers gemakkelijk gesprekken aannemen, muzieknummers overslaan en het volume aanpassen.

“Tegenwoordig willen we, waar we ook zijn, onze mobiele apparaten continu gebruiken. Maar verstrikt raken in draden en kabels kan frustrerend zijn”, zegt Stuart Bradshaw, Plantronics EMEA Head of Marketing. “De BackBeat GO biedt uitstekende geluidskwaliteit en draadloze vrijheid ongeacht of je smartphone of muziekspeler in je zak zit, in je rugzak of ergens anders waar je niet direct bij kan.”

Kenmerken en functies van de BackBeat GO zijn:
•             Een lichtgewicht, compact ontwerp met een gewicht van slechts 13 gram (vergelijkbaar met het gewicht van drie 10 eurocent munten).

•             Tot 4,5 uur gesprektstijd en 10 uur standby-tijd.

•             A2DP voor het streamen van audio voor muziek, films en meer.

•             Digitale geluidsreductie voor betere gesprekskwaliteit en ingebouwde echo onderdrukking.

•             Een innovatieve 2-in-1 USB oplaadkabel zodat gebruikers hun hoofdtelefoon en smartphone gemakkelijk samen op kunnen laden zonder dat ze meerdere adapters mee moeten nemen.

•             Headset batterijmeter voor Android- of iPhone-gebruikers biedt in een oogopslag de resterende capaciteit van de batterij.

Prijs en beschikbaarheid

De BackBeat GO is vanaf juni 2012 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Plantronics wederverkoper en kost 79,99 euro.

Over Plantronics

Plantronics is marktleider in audiocommunicatie voor zakelijk gebruik en consumenten. Ze pionieren al vijftig jaar met nieuwe trends in audiotechnologie en creëren innovatieve producten waardoor mensen eenvoudiger kunnen communiceren, van Unified Communications-oplossingen tot bluetooth-headsets. Plantronics biedt ongeëvenaarde audio-ervaring en kwaliteit. Plantronics wordt gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 en is de eerste keuze van luchtverkeersleiders, alarmnummers en de New York Stock Exchange. Kijk voor meer informatie op: www.plantronics.com.

 

 

 

 

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

Connected Collective

CONNECTED PR